Najnovšie recenzie zo sekcie Kondicionéry a balzamy na vlasy
Spokojnosť + krasne vonia
priejna vona,le este h neviem ohodnotit,lebo som ho nezacala pouzivat
projemna vona- ma z tejto bananovej rady- sprchac a aj sampon
- Pekná vôňa
- Nie je mastný
- Je príjemný aj na suché, aj na mokré vlasy
Hoci je cena produktu vyššia ako u iných kozmetických prípravkov, zatiaľ môžem povedať, že to stálo za to. Vlasy sú po umytí príjemné, hebké a lesklé. Nezanecháva vlasy mastné ani pri použití do suchých vlasov.
- krásna vôňa
- výborná konzistencia
- vhodná aj na dlhé aj na krátke
- nepremasťuje
- bez reakcie, podráždenia,alergie
- balenie dlho vydrží
- vlasy ostávajú hydratované, neostáva na povrchu
- ľahko vstrebateľné
- Krásne vôňa
- Stačí malo
Skvelý balzam . Stačí ho trošičku . Vlasy mi robí uhladene.Odporucam !!!
Dobré rozčesanie vlasou.
Aj za sucha...
- S produktom som veľmi spokojná vlasu jemné a perfektne sa rozcesavaju
Hladala som dlho takíto kondicionér a našla som práve tu
- Velmi dobry
- Je to najlepší šampón na farbené vlasy
- Kvalitný produkt
Produk je skvelý len rozprasovac je pokazený...trafila som chybny. Ale ja si to leje na ruku a vmasirujem do vlasov
- dobrá skúsenosť
100% spokojnosť.
- Jemné vlasy a dobré sa rozcesacaju
- nadherna vona, nie je prilis intenzivna je akurat
- zlozenie je super tiez
- velke balenie
pre mna kondicioner velka vyhra, spolu so samponom rovnakej znacky odporucam, nesvrbia po nom vlasy, vlasy su hladke a leskle, strasne rada pouzivam oba vyrobky, mam dlhsie vlasy takze zavisi od vas ako casto pouzivate ale pre dlhsie vlasy je mozne ze vydrzi max mesiac. Za mna este stale ho mam a ako vravim paci sa mi zlozenie, kupila som si aj masky na vlasy spolu s nimi je to super.
- Super vyrobok
- Pekné balenie
- Príjemná konzistencia
- Vôňa
- Univerzálna hydratácia a výživa na celé telo.
Milk_Shake Sun & More Bi-Phase Leave In Conditioner bezoplachový kondicionér pre posilnenie vlasového vlákna 250 ml
Má výbornú ovocnú vôňu, vlasy sa s ním naozaj lepšie rozčesávali, sú hladšie, vyzerajú zdravšie, nevysušene. Oceňujem tvar nádobky, dobre sa z nej naberá keďže je hustý.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »