Najnovšie recenzie zo sekcie Kondicionéry a balzamy na vlasy
Vynikajúci, cenovo dostupný balzam/kondicionér z kategórie “drogéria”, vhodný pre všetky typy vlasov, najmä tie chemicky ošetrené - ofarbované, rovnako pre poškodené. Vlasy sú hebké a jemné, ale nezaťažuje, a to ani pri extrémne jemných a tenkých vlasoch. Zatiaľ najlepší zo zmývateľných kondicionérov (aj v porovnaní s profi, či luxusnými) aj na predĺžené ľudské vlasy.
Spolu so šampónom je top
Produkty, ktoré tento obchod ponúka sú veľmi kvalitné. V rámci SK som iba tu našla pokope všetko, čo som na synove kučeravé vlasy potrebovala.
Zatiaľ som sa v ponuke u nás nestretla s tak kvalitnými produktami na kučervé/afro vlasy. Cena určite zodpovedá kvalite. Výsledný efekt je absolútne vynikajúci.
- ucinkuje
cena
Andreine Leave-in kondicionér fruit 200 ml
Pridané: 19. júna 2024
(naposledy upravené 19. júna 2024)
Zakúpený v Andreine 100% Prírodná vlasová kozmetika
- Super aplikácia a vôňa
Momentálne používam krátko, ale žiaden zázrak sa nekoná, nepredpokladám, že by som si produkt ešte kúpila.
Nezaťažuje vlasy, tie sú lahko rozčesateľné, nadýchané.
- Mam veľmi suché vlasy, ktoré sú krepovite. Skúšala som rôzne prípravky, ale ani jeden mi nevyhovoval. Na základe recenzií som si kúpila tento balzam. Dnes som vyskúšala a zdá sa, že pomohol. Ozaj mam vlasy jemne, krásne vyhladenie. Zatiaľ som nadšená a dúfam, že to tak zostane aj keď bude vonku vlhké počasie, pri ktorom som mala vlasy, ako po vybuchu. Ďakujem.
- Vyborne na rozčesávanie
+ po použití kondicionéru sú vlasy hebké
+ vlasy sa dobre rozčesávajú
+ používam ho dlhodobo
Su po nom jemne vlasy,dobre rozcesatelne.
Vynikajuci
Zatiaľ som tento šampón vyskúšala prvý krát na vlasy takže až po mesiaci môžem zhodnotiť úplný efekt. Šampón príjemne vonia a vlasy som z neho mala lepšie aj sa mi dali pekne rozčesať.
Ďakujem
Oľga Hübnerová
Nedrzi na vlasoch
Revlon Professional Kondicionér pre farbené vlasy Restart Color Protective Melting Conditioner 750 ml
- Zdravsie vlasy
- Dobrá konzistencia, príjemná vôňa a výborný na zmývanie henny
- úplne neúčinný na rozčesávanie vlasov ako vsetky condicionéry a balzam táto značka žiaľ nemá a co sa názvu týka akurát pomýli kedze je to podla nich aj condicionér aj balzam
- Nezaťažuje vlasy
- Krasne vonia
- Uuuuzasny
Uuuuuuzasny kondicionér. Nevyzeram po ňom ako zmoknute kura s vlasmi nalepenymi na hlave:) prvý kondicionér , ktorý môžem používať stále. Nezaťažuje vlasy, je ľahký, vlasy sú leskle:) moje vlasy u farbené a jemne, odporucam na 1000% :)
- krásna príjemná vôňa
- lesklé hebké vlasy
- vôbec vlasy nevysúša
- cenovo dostupná položka
Produkt vôbec nevysúša pokožku hlavy ani vlasy. Tie su po aplikácii produktu voňavé, lesklé a príjemné na dotyk!
Určite odporúčam zainvestovať do tejto značky a ochrániť tak svoje vlasy pred lacnejšou starostlivosťou pre blondínky, ktorá vlasy ešte viac zaťažuje a ničí. Okrem toho kvalita Tomas Arsov je v porovnaní kvalita - cena, veľmi vhodnou voľbou! 10/10.
- Výborný produkt,
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »