Najnovšie recenzie zo sekcie Kondicionéry a balzamy na vlasy
- Dobre na osetrenie vlasov
Spokojnosť, vlasy sú po použití hydratované.
robí vlasy krásne jemnými, hladkými, veľmi dobre sa rozčesávajú
- Vôňa
No ja nie som veľký fanúšik kokosu ale pri tomto kondicionéri to prežijem keďže, je tam prítomná ešte aj kvetinová vôňa. Vlasy mám úžasné, no ako zo salónu. Teším sa z tejto kúpy a odporúčam.
rýchlo, pohodlne
za mňa najlepší bezoplachový kondicionér a tiež najlepšia fľaštička s najlepším rozstrekovačom, je veľmi jemný a príliš nemokrí vlasy, kupujem opakovane
Skvelý na moje jemné vlasy.
Vlasy sú po umytí podajnejšie a nevyzerajú ako slama ale sú uhladene a zdravšie používam Redken krátku dobu ale už dnes som veľmi spokojná je to veľký rozdiel .
Nioxin System 6 ľahký kondicionér pre výrazné rednutie normálnych až silných prírodných a chemicky ošetrených vlasov Scalp Revitaliser Conditioner Medium to Coarse Hair Noticeably Thinning 300 ml
- Je úžasný,hlavne teraz v horúcom lete. Výborne schladí pokožku hlavy. Vlasy mám perfektné.
…kvalitný a najmä nefarbí ruky
- Vyhovuje mi
Spokojnost
- výborne hydratuje
- krásne vonia
- stačí malé množstvo
- Neuskodil ani neurobil zazrak. Tak ako po kazdom inom kondicionery vlasy sa lahko rozcesavaju, vonaju...myslim, ze cena zodpoveda kvalite.
Tak ako kondicioner som vyskusala aj sampon. Nezatracujem ale dam sancu dalsim novym produktom. Neznamena to vsak, ze tieto produkty zle...iba moje ocakavania boli vacsie
kvalita
- Perfektný pre všetky typy vlasov
- Zlepsuje kvalitu vlasov
- Vlasy su uplne hebke a leskle
- Stači nanasat malo produktu
- Dlhá výdrž balenia
- Ziadne
S produktom som veľmi spokojná, zakupujem si ho už dlhšiu dobu a môžem len vrelo odporučiť
- ľahké použitie, dobrýproti lupienke
podla mna uplne obycajny kondicioner, nemam pocit ze by robil nieco specialne alebo ze by bol extra hydratacny
Dobrý ,len som si objednala veľké balenie .....
Ale to je moja chyba .....
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »