Najnovšie recenzie zo sekcie Kondicionéry a balzamy na vlasy
Zatiaľ som vyskúšala 1krát, vyzerá, že fajn .Uvidím, či si ešte objednám
Príjemný a veľmi dobrý produkt vlasovej hygieny
vlasy ako po maske....jemné, hladké.....ľahko sa rozčesávajú....
Mám extrémne vysušené a lámavé vlasy. Skúšam rôzne drahé kondicionéry a masky. Po použití tohoto šampónu a kondicionéru vidím a cítim konečne nejaký efekt. Vlasy mám na dotyk naozaj hydratované a jemné. Som nadšená.
- vlasy sú príjemné po použití spolu so šampónom z rovnakej rady
- Na základe výborných recenzií som zo zvedavosti objednala kondicionér a môžem úprimne povedať, že som maximálne spokojná, po použitý šampónu uvedenej značky spolu s kondicionérom sú moje vlasy hebké, pružné, lesklé, výborne sa rozčesavajú a mám pocit, že aj menej padajú, takže za mňa top produkt
Stapiz Sleek Line Protection dvojfázový kondicionér pre tepelnú úpravu vlasov Contains a Linden Flower Extract that Protects Structure of Hair from High Temperatures. 300 ml
Super produkt na zničené vlasy. Už po prvom použití boli vlasy lesklé a jemne. Stačí ho mať na vlasoch krátko ale výsledok stojí za to. Veľmi milo ma prekvapila aj vôňa produktu. Je úplne jemná :) za mňa je to konečne produkt ktorý nestojí veľa, potrebujete naozaj malé množstvo (a to mám dlhé vlasy), nezaťažuje vlasy a aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla :)
- Výborný na suché a krepovité vlasy
- Nemastí
- Vlasy sú lesklé
Páči sa mi, že kondicionér netreba zmývať. Nanášanie je veľmi jednoduché - ľahko sa sprejom nanesie na vlasy. Vlasy sú po ňom hebké a pekne vlnivé.
- krásna vôňa
Šampón aj kondicionér spolu s olejom som si prvýkrát objednala na dovolenku pri mori. Konečne som mala vlasy počas dovolenky aj po návrate veľmi pekné ,tvárne , lesklé , navyše vlasy veľmi pekne voňajú a vydržia celý deň krásne upravené. Oleja stačí aplikovať malé množstvo , vydrží mi ešte dlho . Preto som si druhýkrat objednala už len šampon a kondicionér . Určite túto radu odporúčam .
- Úžasná vôňa
- Príjemná textúra
Produkt používam každý deň a výhodou je, že stačí nanášať iba malé množstvo produktu. Úžasne voní, vydrží voňať celý deň a vlasy sú po ňom ako znovuzrodené. Nezanecháva mastný film na rukách a rýchlo sa vstrebáva. O kvalite produktu som presvedčená na 100%. Hodí sa na každodennú príležitosť. Odporúčam používať ako bežnú starostlivosť o vlasy alebo ako predprípravu na styling.
- Nemusím si dávať oplachový kondicionér
- Veľmi dobrá rada výrobkov, odporúčam
Spokojnosť, konečne som si nevytrhala polku hlavy kym som sa po umyti vlasov vycesala
- dobrá cena
Vynikajúci bez parabénov
- Super.
- Prírodné zloženie
Nezmývatelný kondicionér je kvalitný, prírodný. Pomáha pri rozčesavani vlasov. Vonia nádherné sviežo a rakytnikovy olej moje vlasy hydratuje.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »